Om oss

Om Sandefjord Trefelling

 

Noen trær er mer krevende enn andre når de skal felles. Ofte må man klatre i treet for å ta det ned i biter og av og til kan det være hensiktsmessig å jobbe fra lift. Vi er godt vandt med dette og har fokus på å utføre jobben på en sikker og skånsom måte.

 

Noen kunder ønsker å rydde opp selv, men i de fleste tilfeller tar vi oss av bortkjøring av kvist og stammer. Hvis du ønsker å beholde veden selv, kan vi kappe den opp i ønsket lengde.

 

Har du en eller flere stubber som du ønsker å bli kvitt, kan vi fjerne den for deg ved hjelp av stubbefresing. Det kan være en stubbe etter at vi har felt et tre eller det kan være andre stubber. Stubbefresing er en skånsom og effektiv måte å bli kvitt en stubbe på.

 

Vi tar også noen oppdrag med beskjæring, hekklipping og annet hagearbeid.

 

Det er viktig for oss at kunden er fornøyd. Vi har derfor fokus på sikkerhet og kvalitet. Skulle uhell i forbindelse med jobben likevel inntreffe, så er vi selvfølgelig ansvarlig for eventuell skade som måtte oppstå og har forsikring som dekker dette.

 

Vi holder til i Sandefjord og de fleste oppdragene har vi i Sandefjord og Larvik-området, men vi tar også oppdrag lenger unna.

 

 

Ta kontakt for gratis befaring og få et pristilbud på jobben du ønsker utført.

Se våre tjenester